Onze diensten, jouw oplossingen.

Je hebt een vraag en wil een antwoord, die vind je hier. Ontdek de diensten waarmee we jouw bedrijf verder helpen.

KENNISMAKEN  KOSTEN BEREKENEN

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Heb je al een bestaande software? Of heb je behoefte aan een strategische sessie?

100% maatwerk

Omdat wij weten dat de meeste standaard softwarepakketten niet voldoen aan de wensen en eisen van de klant, kiezen wij altijd voor op maat gemaakte oplossingen – ook in het onderhoud van opgeleverde software.

Snel aan de slag

Wij treuzelen nooit. Wil je snel starten met nieuwe of aangepaste software in jouw bedrijfsprocessen? Dan helpt Zanemoon je zo efficiënt mogelijk in het bouwen van de beste oplossingen.

Jarenlange ervaring

Zanemoon heeft jarenlange ervaring in het vinden van de beste development teams voor het ontwikkelen van software. Om die reden werken wij met hooggekwalificeerde IT’ers in Oekraïne die zijn gespecialiseerd in alle soorten software die je nodig hebt voor jouw bedrijfsprocessen: van front end- en back end- tot full stack-development.

Veel kostenvoordeel

Wil je de allerbeste software voor je onderneming, zonder dat je daarvoor de hoogste prijs betaald? Dan ben je bij Zanemoon aan het juiste adres. Wij werken altijd met betrouwbare en betaalbare development teams die vlekkeloos communiceren en veel gebruik maken van snel te implementeren softwarecomponenten. Hierdoor bieden we je de beste kwaliteit software, tegen een zeer concurrerende prijs.

Nederlandse coördinatie

Jouw software wordt gebouwd door development teams in Oekraïne, maar Zanemoon is altijd jouw Nederlandse aanspreekpunt. Wij coördineren alle processen dagelijks vanuit onze locaties in Amsterdam en Deventer. Jij focust op jouw eigen onderneming, wij regelen de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de software.

Uitmuntende kwaliteit

Omdat Zanemoon alleen werkt met de allerbeste en meest efficiënte development teams, garanderen wij de hoogst haalbare kwaliteit software voor jouw bedrijfsprocessen.

Hoe lang duurt het om een software ontwikkelteam op te zetten vanaf het allereerste begin?

Na onze gebruikelijk technische (online) meeting zijn we binnen één maand of twee up-and-running. Uiteraard hangt de exacte duur af van het type en aantal developers dat je nodig hebt. Als je developers met een zeldzame skillset zoekt, kan het natuurlijk wat langer duren voordat we een goede match gevonden hebben. Wij houden je altijd op de hoogte van de voortgang.

Heb ik als opdrachtgever contact met het team in Oekraïne?

Je eigen team, alleen dan op afstand. Beschouw je team/ developers als eigen collega. Dagelijks hebben jullie contact via allerlei online communicatiemiddelen. Je stuurt immers je eigen team of developers aan op afstand. Je mag zelf het moment bepalen. Kerst of successen vieren is altijd leuk - ook op afstand.

Wat voor services biedt Zanemoon aan?

Zanemoon is van origine een software bedrijf. Zanemoon bouwt, onderhoudt en ondersteunt dedicated software teams die rechtstreeks door onze klanten worden beheerd. Naast het inhuren van extra capaciteit bieden wij services op het gebied van software testing, project management, code review en quality assurance.

Hebben Zanemoon developers ervaring met Agile?

Zeer zeker, Agile is de meest gebruikte ontwikkelmethodologie in Oekraïne. Meer dan twee derde van onze programmeurs hebben eerder gewerkt met Agile projecten.

Wat is het gemiddelde uurtarief van de developers?

Gemiddeld ligt het uurtarief tussen de €30 en €40, afhankelijk van de programmeertaal in combinatie met het aantal jaren aan ervaring. Wanneer je een development team met ons opzet, is recruitment zonder extra kosten. Je hoeft ons niets te betalen totdat je een ontwikkelaar heeft gevonden die aan uw eisen voldoet. 

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Zanemoon is in korte tijde uitgegroeid tot een middelgroot software ontwikkel bedrijf gespecialiseerd in complexe applicaties en software platforms.

Met een internationaal team van circa 50 medewerkers werken we dagelijks met plezier aan de software die onze klanten succesvol maakt. 

Wij zijn nieuwsgierig naar uw organisatie en helpen je graag om jouw software te ontwikkelen en te onderhouden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.