Dezelfde software, minus de onderhoudskosten.

Wanneer jouw bedrijf meer uitgeeft aan onderhoudskosten dan je ooit aan de software hebt betaald is het tijd om na te denken over refactoring. Met refactoring herstellen we de status quo; we bouwen functionaliteiten na, maar zorgen dat alles weer werkt en blijft werken.

Omdat we weten hoe goede software in elkaar zit, zijn we bij Zanemoon in staat om alle software tot in detail na te bouwen en zelfs te verbeteren. Door te bouwen op een nieuwe basis verminderen we onderhoud en verlagen we kosten.

Refactoring in 4 stappen:

Bij Zanemoon hebben we jaren ervaring met refactoring en we kennen de uitdagingen, waardoor we ze samen uit de weg gaan.

 Grondige analyse van de huidige software

 Je ontvangt een stappenplan en kostenoverzicht

Ons development team herstelt de software

We implementeren de software zodat je weer aan de slag kunt

Dit is Zanemoon voor refactoring:

50+ remote software engineers, dichtbij

Vanuit Oekraïne bouwen onze ervaren engineers aan jouw next big thing. Ontdek zelf hoe de snelle samenwerking met het Zanemoon team werkt.

Productietechnieken, professionele resultaten

Ga sneller van opdracht naar oplevering met onze software factory approach. We richten onze processen zo in dat we sneller produceren.

Onze focus ligt op Quality Assurance

Door continu controle te houden op het proces garanderen we dat ‘klaar’ ook echt klaar is. We leveren onze producten op, precies zoals je ons gevraagd hebt.

Sneller, dankzij 100+ standaard componenten

We ontwikkelen jouw maatwerk software sneller (en goedkoper) dankzij onze bibliotheek met 100+ standaard softwarecomponenten ('building blocks').

Hoge kwaliteit, (en dus) weinig onderhoud

Je bent op zoek naar een oplossing, niet naar extra problemen. Onze software werkt en heeft weinig onderhoud nodig. Dat scheelt kosten én kopzorgen.

We bouwen sterke software én relaties

Door de kwaliteit die we leveren hebben we een lange lijst tevreden klanten met wie we langdurige relaties hebben opgebouwd, daar zijn we trots op.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.