Kom je Oekraïne ontdekken met ons?

Oekraïne: uniek land van onbegrensde mogelijkheden. Op iets meer dan twee uur vliegen. Grens tussen Oost en West. Rijk aan traditie en bezienswaardigheden. Ready for take-off? 

Een aantal keren per jaar gaan wij naar Oekraïne. De ene keer om ons team op te zoeken, de andere keer om aan anderen te laten zien hoe en waar we werken. Wanneer ga jij mee? Download ons reisverslag. 

Wat houdt een strategische sessie in?

Het begint met een idee, dat is vaak het makkelijkst: “een online e-commerce platform”, “een nieuwe front-end met de beste UX en UI mogelijk”, “een mobiele game”. Maar, hoe verder? Tijdens een strategische sessie kijken wij verder dan de eerste vraag. We gaan samen op zoek naar de beste invulling om jouw wens zowel op technisch als strategisch vlak te realiseren. Het eerste idee bouwen wij uit tot toegevoegde waarde.

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.