Drupal

Om alle webpagina’s die we ontwikkelen samen te brengen én makkelijk te beheren kiezen wij voor Drupal: een krachtig en open source CMS (content management-systeem) dat wordt gebruikt door grote spelers, zoals het Rode Kruis en de BBC.

Dankzij Drupal hebben niet alleen developers, maar ook beheerders controle over een website. Want met een CMS voeg je makkelijk nieuwe content toe aan je website, waardoor je er jarenlang gemakkelijk gebruik van maakt zonder een hoog-opgeleide developer te zijn of nodig te hebben.

Drupal geeft je kracht en vrijheid en bij Zanemoon houden we van dit CMS:

Krachtig voor webontwikkeling en webbeheerFlexibel en eenvoudig schaalbaarWordt wereldwijd toegepast

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.