Front end-ontwikkelaars maken websites beter

Welkom aan de voorkant van Zanemoon.com!

Dit is, zoals developers het noemen, onze front-end en je begrijpt dat we dus ook ergens een back-end hebben (die je vreemd genoeg niet vindt wanneer je ‘achter’ een computer kruipt…). De ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de voorkant van een website wordt een front end-developer genoemd.

Zo’n front-end developer is de schakel die de ideeën en ontwerpen van een webdesigner koppelt aan de technische oplossingen van de back-end developer om zo een bruikbare website te bouwen. Om dat te doen hebben ze een groot scala tools, zoals JavaScript en React, terwijl ze zich ook bezig houden met gebruiksvriendelijkheid en responsive design.

Wij houden van onze front-end developers:

Vertalen design naar een bruikbare website

Zorgen voor gebruiksvriendelijke ervaringen

Bouwen de voorkant van het internet

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.