Full-stack

‘Full-stack’ is developertaal voor full-service. Een full-stack developer biedt dan ook het hele pakket en kan programmeren aan de front-end met bijv. HTML en JavaScript, back-end met bijv. PHP en Python en zelfs databases inrichten met bijv. SQL.

Het maakt dus niet uit wat je zoekt, want een full-stack developer kent de hele route om op bestemming aan te komen. Full-stack developers zijn veelzijdig en daardoor flexibel, ze weten wat er nodig is om te bereiken wat je zoekt.

Bij Zanemoon houden we van onze full-stack ontwikkelaars, want: 

Zij beheersen alle technieken in een ontwikkeltrajectKunnen zeer snel een prototype makenMet full-stack developers vermindert communicatieGemakkelijk schakelen tussen front- en back-end

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.