De bouwstenen van het internet

Toen Tim-Berners Lee in 1991 de eerste versie van HTML ontwikkelde, voorzag hij niet wat zijn simpele syntax met de wereld zou doen. Nu, 30 jaar later, bestaat de basis van het internet nog steeds uit HTML en bouwen Lee’s ideeën nog altijd mee aan onze toekomst.

HTML kun je zien als de bouwstenen van het internet. Waar andere talen als CSS en Java vorm of functie aan webpagina’s geven, creëert HTML de structuur. En hoewel veel developers nog weinig oog zullen hebben voor deze oertaal, houden wij van zijn simpele kracht.

Met HTML leggen we de fundering van jouw volgende project – en wat we er daarna ook mee doen, als de basis stevig staat kun je vol vertrouwen verder bouwen.

 

Drie redenen om van HTML te houden:

De basis van het internet; stevig en betrouwbaarGebruiksvriendelijk en makkelijk te leren

Geschikt voor eenvoudige websites 

Hier gebruiken we HTML voor:

De structuur van elke website (en dat is nogal wat)

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.