PHP

PHP is ongelooflijk. Ongrijpbaar, zelfs. Het is simpel en snel te leren en tegelijkertijd onmetelijk complex en krachtig. PHP wordt door miljoenen websites gebruikt, maar het in één zin uitleggen…? Het belangrijkste aspect van PHP kunnen we wel in een woord vangen: veelzijdig.

Want PHP kan gebruikt worden voor uiteenlopende taken: van het verwerken van data en het aanspreken van databases tot het het bewerken van bestanden en het aandrijven van volledige applicaties. Niet voor niets is PHP één van de basiselementen van ‘s werelds grootste platformen.

Waarom de olifant? Deze programmeertaal heeft een mascotte, want: "the elePHPant is the strongest." 

Bij Zanemoon houden we van PHP:

PHP is schaalbaar en flexibelHet is open sourceSnel en dynamisch inzetbaarWereldwijd gebruikt

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.