Python

De kracht van Python is eenvoud en dat is makkelijk zeggen. Had dit in Python gestaan, dan was het ook makkelijk lezen. Python staat namelijk bekend als een ‘high-level language’, wat betekend dat de programmeertaal is gemaakt om begrijpbaar te zijn voor mensen als jij en ik.

Met hetzelfde gemak gebruiken computers de taal echter om waanzinnige taken voor elkaar te krijgen. Python wordt niet alleen door gigantische bedrijven gebruikt, maar ook toegepast in baanbrekend onderzoek naar bijvoorbeeld machine learning en AI.

Voor onze opdrachtgevers is Python aantrekkelijk omdat het veelzijdig, veelvoorkomend en uitstekend schaalbaar is. Daarnaast maakt de eenvoud Python makkelijk en dus snel te programmeren.

Wij houden van Python:

Krachtig en flexibel
Schaalbaar; start simpel, denk groots
Wereldwijd populair
Grote community

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.