Ruby on Rails

Werken met Ruby is als praten met een oude vriend: Ruby begrijpt je en jij begrijpt Ruby. En net als goede grappen tussen vrienden onthoudt ook Ruby wat belangrijk is, waardoor essentiële stukken code simpel opnieuw te gebruiken zijn. Het is dan ook niet vreemd dat Ruby geliefd wordt door veel developers; het is een relatie waar je van blijft genieten.

Ruby wordt vooral gebruikt om dynamische webapplicaties te maken en als we werken met Ruby doen we dat meestal met het krachtige Ruby on Rails-framework.

Zanemoon houdt van Ruby, want het is:

Intuïtief programmerenOpen sourceExpressiefFlexibel

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.