UX

Alles is door iemand ontworpen. Fashion designers ontwerpen onze kleren, product designers onze slimme speeltjes en UX-designers ontwerpen jouw User Experience op het internet. Als programmeertalen zich bezig houden met het ‘wat’ van een website, dan gaat UX om de ‘hoe’. Hoe functioneert deze pagina? Hoe reageert die knop?

En net als bij goed ontwerp in elk ander domein, zorgen de beste UX-designers dat je niet eens doorhebt dat ze urenlang hebben nagedacht over zelfs de kleinste handelingen op een website. Goede User Experience zie je niet, die voel je.

UX verandert mee met elk project, proces en product. Het evolueert naar gelang de wensen en eisen van gebruikers veranderen en is daarom nooit klaar.

Wij houden van UX:

Wat beter werkt, wordt meer gebruikt
Gebruiksvriendelijkheid is bij ieder
project prioriteit
Omdat we geen genoegen nemen met ‘goed’, maar streven naar ‘uitzonderlijk’

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon.

Gemiddelde kostenbesparing per developer per jaar:

€ 9000

Wil je meer weten over hoeveel je precies zal besparen? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 - 06 06 840

Antoin Bakelaar

Founder & Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.