Where the magic happens

Wij werken vanaf meerdere locaties aan jouw toekomst. 

We halen onze internationale experts digitaal dichtbij en zetten hen in voor jouw software development.

Met Zanemoon voeg je een volledig team topspecialisten aan je bedrijf toe, zonder alle uitdagingen van een traditioneel team. Wij nemen al je software development uit handen, regelen je projecten van begin tot eind en zorgen naderhand ook voor uitstekende support.

Om te zorgen dat we de beste kwaliteit blijven leveren werken wij alleen met professioneel opgeleide experts, die we ook tweewekelijks Engelse les geven, zodat hun communicatievaardigheden constant blijven verbeteren.

Let us light your fire

Dedicated development. 

In de zoektocht naar een ervaren partner op het gebied van software engineering kijk je naar kwaliteit, kennis en kunde – zaken die we bij Codifire in overvloed hebben. Tegelijkertijd draait het om meer dan dat. Wij willen de partner zijn waar je blindelings op kunt vertrouwen; die je inschakelt omdat we meer leveren dan alleen de beste software.

Codifire is gespecialiseerd in maatwerk software gebouwd op basis van de eisen van jouw organisatie en klanten. Software gebouwd binnen budget, en met een zo kort mogelijke time-to-market.

Onze developers spreken de volgende talen: Engels, Oekraïens, een beetje Nederlands, maar vooral PHP, HTML, Python, Magento, Javascript, Ruby, Drupal, en bouwen onder andere UX, full stack, front-end, iOS en Android oplossingen. 

Ride the wave with us

No technology, no triumph.

Zeg je Microsoft Technologies, zeg je ElanWave. Wij zijn altijd up to date met de laatste ontwikkelingen. Gespecialiseerd in software engineering, consulting, digitale architectuur - gevestigd als een leider in een niche markt. 

We omringen onszelf met inspirerende software engineers, de nieuwste technieken, en genoeg luisterende oren om jouw kwaliteitsoplossing te bouwen. 

We zijn gespecialiseerd in Microsoft Dynamics .NET, Azure, Sharepoint, Office 365, Power BI, SiteCore, SQL Server, MongoDB, Umbraco, Xamarin en maken vaak een uitstapje naar React, AngularJS, Umbraco, Android, iOS, Firebase, Flutter, en - natuurlijk - naar ons kantoor in Servië. 

Benieuwd naar alle projecten? Download hieronder ons project portfolio. 

Download

 

 

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.