Zanemoon groeit met je mee.

We kunnen praten over kosten, kwaliteit, kennis en kunde, maar het is meer dan dat. Het is de kracht van vrijheid om te groeien op jouw tempo, zonder de zekerheid van hoge kwaliteit kwijt te raken. Het is het gevoel dat er iemand is die jouw wensen en eisen precies begrijpt en dat terwijl hij een andere taal spreekt – 12 andere talen, eigenlijk.

Je kiest niet alleen voor Zanemoon om de scherpe kosten, maar ook omdat we begrijpen wat een ondernemer als jij zoekt in een development team. Een samenwerking met Zanemoon is daarom een enkeltje naar het volgende niveau (en een retourtje Kyiv, als je wil).

Een topteam op afstand, dichtbij.

Oekraïense developers kunnen dankzij hun uitgebreide kennis, heldere manier van communiceren en flexibele houding overal aan de slag. Tegelijkertijd zijn ze trots op hun land en de stad waar ze vandaan komen en werken ze het liefst lokaal samen. Daarom maken we gebruik van moderne oplossingen om ons team vanuit ‘hun’ Oekraïne te koppelen aan jouw uitdagende opdrachten.

Zo vullen we in Nederland het groeiend tekort aan hoog gekwalificeerde IT’ers en helpen we onze Oekraïense experts aan een eerlijke baan.

Antoin Bakelaar: 
"Ik ben blij dat ik, na een jarenlange ontdekkingsreis langs potentiële development teams, uiteindelijk in Oekraïne ben beland en daar de specialisten heb leren kennen die mijn droom als IT-ondernemer lieten uitkomen.”

 

Dit is niet onze hobby. Development, done right.

Er zijn tegenwoordig cursussen genoeg om elke programmeertaal onder de zon te leren en zelf snel wat cools te coderen. Waarom zou je dan voor Zanemoon kiezen als je neefje ook net een online module PHP (mét certificaat!) heeft afgerond? Simpel, dit is niet onze hobby. Het team in Oekraïne is volledig universitair geschoold en al onze programmeurs volgen elke maand post-academische opleidingen om bovenop innovaties in ’t veld te blijven.

Genieten we van ons werk? Zeker weten. En juist daarom is het veel meer dan een hobby.

Antoin Bakelaar:
“De kwaliteit van development teams in Oekraïne is ontzettend hoog en met Zanemoon wil ik hun expertise toegankelijk maken voor Nederlandse ondernemers. Naast de aantrekkelijke kosten vallen de developers op door hun voortreffelijke dienstverlening, hoge productiekwaliteit en de heldere communicatie met projectmanagers.”