Zanemoon groeit met je mee

We kunnen wel praten over kosten, kwaliteit, kennis en kunde, maar bij ons vind je meer dan dat. Het is de kracht van vrijheid om te groeien in jouw tempo, zonder daarbij de zekerheid van hoge kwaliteit kwijt te raken. Het is het gevoel dat iemand jouw wensen en eisen precies begrijpt – en dat terwijl diegene nog wel een andere taal spreekt. Twaalf andere talen, om precies te zijn.

Je kiest niet alleen voor Zanemoon vanwege de scherpe prijzen, maar ook omdat we begrijpen wat een ondernemer zoals jij zoekt in een development-team. Een samenwerking met Zanemoon is daarom een enkeltje naar het volgende niveau (en een retourtje Oost Europa, als je wil).

Een topteam op afstand, dichtbij

Oekraïense developers kunnen dankzij hun uitgebreide kennis, heldere manier van communiceren en flexibele houding overal aan de slag. Tegelijkertijd zijn ze trots op hun land en de stad waar ze vandaan komen en werken ze het liefst lokaal samen. Daarom maken we gebruik van moderne oplossingen om ons team vanuit ‘hun’ land te koppelen aan jouw uitdagende opdrachten.

Zo vullen we in Nederland het groeiend tekort aan hoog gekwalificeerde IT’ers en helpen we onze experts aan een eerlijke baan.

Antoin Bakelaar: 
"Ik ben blij dat ik, na een jarenlange ontdekkingsreis langs potentiële development teams, uiteindelijk in Oekraïne en Servië ben beland en daar de specialisten heb leren kennen die mijn droom als IT-ondernemer lieten uitkomen.”

 

Dit is niet onze hobby. Development, done right

Er zijn tegenwoordig cursussen genoeg om elke programmeertaal onder de zon te leren en om zelf snel wat cools te coderen. Waarom zou je voor Zanemoon kiezen als je neefje ook net een online module PHP (mét certificaat!) heeft afgerond? Simpel: dit is niet onze hobby. Het team in Oekraïne is volledig universitair geschoold en al onze programmeurs volgen elke maand postacademische opleidingen om bovenop innovaties in het veld te blijven.

Genieten we van ons werk? Zeker weten. En juist daarom is het veel meer dan een hobby.

Antoin Bakelaar:
“De kwaliteit van development teams in Oost-Europa is ontzettend hoog en met Zanemoon wil ik hun expertise toegankelijk maken voor Nederlandse ondernemers. Naast de aantrekkelijke kosten vallen de developers op door hun voortreffelijke dienstverlening, hoge productiekwaliteit en de heldere communicatie met projectmanagers.”