Snel software developers nodig?

Jouw team, onze mensen. 

Software developers zijn er in verschillende smaken: front-end, back-end, full-stack. Wat betekenen die termen, en wat heeft jouw bedrijf nodig? Je bent zelf geen developer, droomt niet om er één te worden, maar bent wel op zoek naar de allerbeste software. Je staat klaar om aan de slag te gaan, maar waar moet je beginnen?

Zanemoon regelt het simpel, snel en voor de laagste prijs. Wij ontdekken welke topspecialisten je nodig hebt, zorgen dat ze voor je aan de slag gaan en kunnen elk project volledig begeleiden.

Benieuwd welke software developer(s) je nodig hebt? Lees vooral verder.

Front-end, back-end en full-stack software developers

Het mooie van samenwerken met Zanemoon is dat jij geen specialistische kennis nodig hebt om aan de slag te gaan – wij ontzorgen je volledig. Toch is het handig de basis van development te kennen, want niet elke software developer is hetzelfde. In grote lijnen zijn er front-end, back-end en full-stack developers.

Om het verschil uit te leggen, gebruiken we het apparaat waarmee je deze website bekijkt als voorbeeld.
Terwijl je door deze website klikt gebruik je de voorkant van onze website, oftewel: de ‘front-end’. Front-end developers zijn dus de specialisten die de voorkant van software ontwikkelen. Denk daarbij aan HTML, Python of zelfs Drupal developers. Zij zorgen voor de beste gebruikservaring en regelen dat alles er goed uitziet.
Stel je vervolgens voor dat je na het lezen van deze tekst het contactformulier invult (dat doe je hier). Dat formulier komt aan de achterkant van de website terecht, oftewel: in de ‘back-end’. Alles wat software aan de achterkant doet, is de taak van de back-end developer – van het opslaan van jouw contactformulier in een database, tot ervoor zorgen dat alles veilig is. PHP, Ruby of zelfs Python developers doen voor jou het zware codeerwerk.
Dan heb je nog de full-stack developer. Full-stack heeft niet te maken met een derde dimensie in software, maar is simpelweg een ontwikkelaar die zowel front-end als back-end development beheerst.

Samen vormen front-end, back-end en full-stack developers de Zanemoon development teams, die klaar staan voor jouw volgende project.

Wat doen software developers?

Alles op je scherm, op je smartphone en in elk systeem waarmee je werkt is ontwikkeld door software developers. Waar een timmerman werkt met hamer en zaag bestaan de gereedschappen van softwareontwikkelaars uit programmeertalen – PHP, Java of Python bijvoorbeeld. Die talen hebben allemaal hun specialisaties; een eigen manier van ‘praten’ waarmee ze opdrachten geven aan een computer.

Met zo’n programmeertaal bouwen programmeurs software – maar er is meer. Want waar wordt gebouwd, moet eerst ook worden ontworpen en naderhand natuurlijk getest en onderhouden. Hoe gaat het werken, hoe gaan we het bouwen, werkt het zoals we willen en hoe kan het beter.

Belangrijk voor jouw bedrijf is dat software developers een verlengstuk zijn van jouw ideeën. Je wil productieprocessen versnellen, een platform voor medewerkers maken, of misschien een efficiënter magazijn-management. Programmeurs gaan aan de slag om van jouw idee een volledig functioneel systeem te maken.

Huur software developers in via Zanemoon

Om software developers voor jouw project, bedrijf of organisatie in te zetten kun je natuurlijk je eigen team samenstellen, maar wanneer je direct aan de slag wil hebben wij een betere manier: je huurt de beste software developers op afstand. 

Ons Zanemoon team heeft circa vijftig software engineers in dienst die op elk moment voor je kunnen beginnen: bij de start van een nieuw project, als je extra mankracht nodig hebt bij een lopend project of voor support naderhand. Daarnaast bieden we ook project-, quality assurance- en delivery managers om de allerbeste service te kunnen leveren. 

Al onze mensen zijn professioneel opgeleid en hebben ervaring met een grote verscheidenheid aan projecten. Daarbij krijgt de internationale tak van ons team twee keer per week Engelse les, zodat hun communicatie skills altijd blijven verbeteren. Bovendien hebben onze experts allemaal een werkethiek die vergelijkbaar is met die uit Nederland. Zo worden onze mensen al snel een onmisbaar onderdeel van jouw team.

Meer over Zanemoon B2B software engineers

Wij weten dat onze softwareontwikkelaars elke taak goed kunnen uitvoeren. Van specifieke codeerprojecten, het maken van op maat gemaakte software en zelfs het uitvoeren van software onderhoud ontzorgen wij je volledig. Uiteraard snappen we dat jij nog vragen zult hebben. ‘Hoe werkt zo’n team op afstand precies?’,  ‘welke expertises heb ik nodig?’ – of misschien wil je direct een offerte op maat ontvangen, zodat je snel verder kunt.


Het team van Zanemoon maakt daarom graag kennis met je. Zo kunnen we meer te weten komen over je vraag en jouw organisatie, en kunnen we samen een passende oplossing voor je vinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Heb ik als opdrachtgever contact met mijn remote team?

Je eigen team, alleen dan op afstand. Beschouw je team van developers als je eigen collega's en stuur ze aan alsof ze bij je op kantoor zitten. Dagelijks hebben jullie contact via allerlei online communicatiemiddelen. Kerst of successen vieren is altijd leuk - ook op afstand.

Waar werken de developers?

Bij Zanemoon zorgen wij voor een goede werklocatie. Onze kantoren zijn gevestigd in de meest vooraanstaande universiteitssteden. Wij creëren een community voor developers binnen iedere stad. Een toffe plek om te werken vinden wij belangrijk, net zoals de koffie en party’s!

Taalbarrière of niet?

Engels, Engels en nog eens Engels. Wij bieden onze developers standaard twee wekelijks Engelse studie aan. Dus iedere twee weken hebben we een klasje vol. Belangrijk om het taalniveau hoog te houden. Maar ben je beter in een slavische taal, no problem.

Vaste uren, vast contract?

Wij bieden onze developers een toekomst, een top werkomgeving en uitdagingen. De software engineers kiezen echt voor de opdrachtgever. Wij gaan altijd voor de langere samenwerking, zo is ons bedrijf groot geworden. Maar valt ontwikkeling tegen, verkoop je het bedrijf of andere niet genoemde voorbeelden, dan is snel afschalen met een korte opzegperiode altijd mogelijk.

Tekenen wij een NDA voordat we aan de slag gaan? En hoe zit het met Intellectual Property Rights?

De NDA (geheimhoudingsverklaring) ligt klaar, wij tekenen deze naar behoefte. Ook hebben wij onze eigen serviceovereenkomst ontwikkeld die wij tekenen met onze ontwikkelingsteams. De overeenkomsten waarborgen vertrouwelijkheid en volledige eigendomsoverdracht van het intellectuele eigendom van de ontwikkelaar naar het bedrijf.

Wat is het gemiddelde uurtarief van de developers?

Gemiddeld ligt het uurtarief tussen de €30 en €50, afhankelijk van de programmeertaal in combinatie met het aantal jaren aan ervaring. Wanneer je een development team met ons opzet, is recruitment zonder extra kosten. Je betaalt pas voor de development services, nadat jij jouw perfecte match hebt aangenomen. 

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.