Drupal developer inhuren voor jullie CMS? Kies voor kwaliteit op afstand met Zanemoon

Wil je de allerbeste Drupal developers inhuren om te zorgen dat jullie website tegen een stootje kan? Wij hebben universitair geschoold toptalent uit Oekraïne, Servië en Roemenië dat op afstand onderdeel van je team wordt. Onze Nederlandse projectmanagers zorgen voor de juiste match en onze programmeurs voor de beste resultaten.

Haal kwaliteit dichterbij, met Drupal developers van Zanemoon.

  • Al vanaf één Drupal developer
  • Onze programmeurs weten alles over Drupal
  • Bouw op de beste basis
Front-end €25 - €50 Prijs per uur
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur

Benieuwd naar het uurtarief als je een Drupal developer wil inhuren

Een stevig fundament voor jullie website is belangrijk, maar hoeft zeker niet veel te kosten. Het uurtarief van onze programmeurs op afstand is lager, maar hun kwaliteit doet niet onder voor Nederlands talent. Wil je ontdekken wat onze klanten gemiddeld betalen voor een Drupal developer?

Ontdek in de calculator jouw prijsindicatie op maat.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Super krachtige CMS voor je website

Om alle webpagina’s die we ontwikkelen samen te brengen én makkelijk te beheren, kiezen wij voor Drupal. Dit is een krachtig en open source CMS (content management-systeem) dat wordt gebruikt door grote spelers, zoals het Rode Kruis en de BBC.

Dankzij Drupal hebben niet alleen de developers, maar ook beheerders controle over een website. Met een CMS voeg je namelijk makkelijk nieuwe content toe aan je website. Hierdoor kan je er jarenlang gemakkelijk gebruik van maken zonder dat je een hoogopgeleide developer bent of nodig hebt.

Drupal geeft je kracht en vrijheid. Bij Zanemoon houden we van dit CMS:

  • Krachtig voor webontwikkeling en webbeheer
  • Flexibel en eenvoudig schaalbaar
  • Wordt wereldwijd toegepast

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ;

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de Drupal developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de Drupal developer aansturen?

De medewerker, Drupal developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de Drupal developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de Drupal-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Drupal-deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de Drupal-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een Drupal developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.