Een front-end developer inhuren? Bij Zanemoon staan we voor je klaar

Om jouw software, website of applicatie te voorzien van de beste visuele laag kun je via Zanemoon jouw volgende front-end developer inhuren. Onze programmeurs uit Oekraïne, Servië en Roemenië brengen wij digitaal dichtbij voor jouw volgende project. Terwijl zij technische oplossingen vertalen naar een makkelijk bruikbare front-end kun jij verder met je geen zorgen maken – wij regelen alles.

  • Al vanaf één front-end developer
  • Eerlijke prijzen voor een geweldig resultaat
  • Aangestuurd door Nederlandse projectmanagers
Javascript €25 - €50 Prijs per uur
Front-end €25 - €50 Prijs per uur
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur

Ontdek het uurtarief wanneer je een front-end developer wil inhuren

Je bent natuurlijk benieuwd wat een front-end programmeur op afstand gaat kosten en ook daarmee helpen we je verder. We kunnen natuurlijk geen specifieke prijs geven, want we werken altijd op maat, maar hieronder ontdek je de gemiddelde investering (én besparing!) om aan de slag te gaan.

Vul de calculator in en ontvang direct een prijsindicatie op maat.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

De verbindende schakel

Welkom aan de voorkant van Zanemoon.com!

Dit is, zoals developers het noemen, onze front-end. Je begrijpt dat we dus ook ergens een back-end hebben (één die je vreemd genoeg niet vindt wanneer je ‘achter’ een computer kruipt…). De ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de voorkant van een website wordt een front-end developer genoemd.

Zo’n front-end developer is de schakel die de ideeën en ontwerpen van een webdesigner koppelt aan de technische oplossingen van de back-end developer. Zo kunnen zij een bruikbare website bouwen. Ze gebruiken een breed scala aan tools, zoals JavaScript en React, en ondertussen houden ze zich ook nog bezig met gebruiksvriendelijkheid en responsive design.

Wij houden van onze front-end developers. Zij:

  • Vertalen design naar een bruikbare website;
  • Zorgen voor gebruiksvriendelijke ervaringen;
  • Bouwen de voorkant van het internet.

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ:

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de front end developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de front end developer aansturen?

De medewerker, front end developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de front end developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de front end-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een front end deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de front end-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een
testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een front end developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.