Een full-stack developer inhuren en volledig ontzorgt worden?

De full-stack developer is in elk team een rots in de branding: de programmeur die zowel front-end als back-end ontwikkelen en beheerst verschillende programmeertalen. Bij Zanemoon werkt universitair geschoold full-stack talent vanuit Oekraïne, Servië en Roemenië voor jouw bedrijf, om elk project tot een succes te maken.

  • We gaan vandaag voor je aan de slag
  • Full-stack developers kennen veel programmeertalen
  • Eerlijke prijzen voor geweldige kwaliteit
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur

Ontdek prijs waarvoor je een full-stack developer kan inhuren

Full-stack developers doen het allemaal, maar wanneer je kiest voor ons toptalent op afstand betaal je daar niet de volle prijs voor. Benieuwd wat de gemiddelde kosten voor een full-stack programmeur zijn? Vul onze calculator in en krijg direct een prijsindicatie op maat.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Een full-stack programmeur doet het allemaal

‘Full-stack’ is developertaal voor full-service. Een full-stack developer biedt jou namelijk het hele pakket. Deze developer kan programmeren aan de front-end met bijvoorbeeld HTML en JavaScript, aan de back-end met PHP of Python en kan zelfs databases inrichten met bijvoorbeeld SQL.

Het maakt dus niet uit wat je zoekt: een full-stack developer kent de hele route om op jouw bestemming aan te komen. Full-stack developers zijn veelzijdig en daardoor flexibel. Ze weten wat er nodig is om te bereiken wat je zoekt.

Bij Zanemoon houden we van onze full-stack developers, omdat ze:

  • Alle technieken in een ontwikkeltraject beheersen;
  • Zeer snel prototypes kunnen maken;
  • De communicatie rondom een project versimpelen;
  • Gemakkelijk schakelen tussen front- en back-end.

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ:

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de full stack developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de full stack developer aansturen?

De medewerker, full stack developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de full stack developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de full stack-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een full stack deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de full stack-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een full stack developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.