Ervaren HTML developers inhuren bij Zanemoon

Ben je op zoek naar de beste basis voor jouw volgende web development project? Wanneer je HTML developers inhuurt via Zanemoon ontwikkelen we samen het juiste fundament. Onze universitair geschoolde programmeurs uit Oekraïne, Servië en Roemenië worden op afstand onderdeel van jouw team, terwijl onze Nederlandse projectmanagers proactief en altijd dichtbij zijn.

Het web begon met HTML en jouw volgende project begint bij Zanemoon.

  • Universitair geschoolde HTML developers
  • Makkelijk en snel opschalen in drukke periodes
  • Ongelooflijke prijs/kwaliteit verhouding
Front-end €25 - €50 Prijs per uur
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur

Ons uurtarief voor het inhuren van HTML programmeurs

Om de beste HTML developers in te huren hoef je jouw spaarpotje nog niet aan diggelen te slaan. Want met onze ontwikkelaars op afstand haal je digitaal de hoogste kwaliteit in huis, voor een eerlijke prijs. Met die slimme keuze bespaar je op je investering, zonder kwaliteit in te leveren.

Wil je ontdekken wat je bespaart? Vul onze calculator in en je ontdekt het binnen één minuut.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

De bouwstenen van het internet

Toen Tim-Berners Lee in 1991 de eerste versie van HTML ontwikkelde, voorzag hij niet wat zijn simpele syntax met de wereld zou doen. Nu, dertig jaar later, bestaat de basis van het internet nog steeds uit HTML en bouwen Lee’s ideeën nog altijd mee aan onze toekomst.

HTML kun je zien als de bouwstenen van het internet. Waar andere programmeertalen als CSS en Java vorm of functie aan webpagina’s geven, creëert HTML de structuur. En hoewel veel developers nog weinig oog zullen hebben voor deze oertaal, houden wij van zijn simpele kracht.

Met HTML leggen we de fundering van jouw volgende project. Wat we er daarna ook mee doen, als de basis stevig staat kun je vol vertrouwen verder bouwen.

We gebruiken HTML voor de structuur van iedere website. En dat zijn er nogal wat.

Drie redenen om van HTML te houden:

  • De basis van het internet; stevig en betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren
  • Geschikt voor eenvoudige websites

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ:

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de HTML developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de HTML developer aansturen?

De medewerker, HTML developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de HTML developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de HTML-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een HTML-deskundige?

Bij aanname en boarding van de HTML-deskundige zullen wij diverse gesprekken op hard skills en soft skills hebben gehouden, waarna een testcase of technische assessment wordt afgenomen bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met de klant.

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een HTML developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.