Ervaren JavaScript programmeur inhuren doe je via Zanemoon

De JavaScript programmeurs die je via Zanemoon kunt inhuren, bouwen de beste oplossingen voor jouw volgende project. Omdat onze universitair geschoolde developers op afstand werken — vanuit Oekraïne, Servië en Roemenië – kun je digitaal makkelijk schakelen. Daarbij zijn onze Nederlandse projectmanagers altijd dichtbij om proactief mee te werken.

Ga dynamisch aan de slag met een JavaScript developer op afstand.

  • Onze specialisten kunnen snel aan de slag
  • We denken proactief met je mee
  • De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Javascript €25 - €50 Prijs per uur
Front-end €25 - €50 Prijs per uur
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur

Ontdekken wat een JavaScript developer inhuren kost?

Terwijl Nederlandse JavaScript-specialisten amper meer te vinden zijn, hebben wij een grote groep developers op afstand die voor een eerlijke prijs part of the team worden. Je ontdekt in de calculator hieronder de gemiddelde prijzen die onze klanten betalen en kunt kiezen uit drie verschillende niveaus: junior, medior en senior.

Gebruik de calculator en krijg direct een prijsindicatie op maat.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

JavaScript brengt het internet tot leven

HTML is krachtig, fantastisch, de bouwsteen van het internet en… een beetje saai. HTML staat daar eigenlijk maar te staan. Voor een beetje dynamiek op webpagina’s heb je JavaScript nodig, een client-side programmeertaal. Dat wil zeggen dat Java niet heen en weer zoeft van de gebruiker naar de server elke keer als er iets moet gebeuren. JavaScript doet alles direct in de browser.

Veel browsers gebruiken JavaScript als scripttaal om dynamiek aan webpagina’s toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Dropdown menu's
  • Conditionele, uitklapbare tekst
  • Dynamische buttons en kleuren

Toch kun je met JavaScript nog een hele hoop meer dan alleen je website opfleuren. Deze dynamische, veelzijdige taal wordt ook gebruikt voor mobiele apps en zelfs voor games.

Zanemoon houdt van JavaScript:

  • Veelzijdig en robuust
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel toepassingen mogelijk

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ:

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de JavaScript developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de JavaScript developer aansturen?

De medewerker, JavaScript developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de JavaScript developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de JavaScript-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een JavaScript-deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de JavaScript-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een JavaScript developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.