Een Magento developer inhuren voor je webshop bij Zanemoon

Je wil je webshop verbeteren en daarvoor een Magento developer inhuren. Dan kijk je op de juiste plek…althans, als je op zoek bent naar het beste talent op afstand. Universitair geschoold? Check. Proactief en productief? Check. Digitaal dichtbij? Check. Als dat je aanspreekt helpen onze Magento programmeurs uit Oekraïne, Servië en Roemenië om je webshop naar het volgende niveau te brengen.

  • Al vanaf één Magento developer
  • Snel opschalen is altijd mogelijk
  • Geweldige prijs/kwaliteit verhouding
Front-end €25 - €50 Prijs per uur
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur

Het uurtarief voor een Magento developer inhuren, in één minuut

Ontdek simpel en snel de kosten om een Magento developer in te huren via Zanemoon, met onze simpele prijscalculator. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun jij vandaag weer verder om de best mogelijke webshop te ontwikkelen. Zo helpen we je vandaag al op weg.

Onze gemiddelde kosten voor een Magento developer vind je via de calculator.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Alles te koop met Magento

Iedereen wil online shoppen, en met Magento bied jij de beste webshop aan. Dit wereldwijd geliefde systeem is flexibel, veelzijdig, open source en helpt je jouw e-commercedromen waar te maken. Van product tot check-out is Magento volledig naar je hand te zetten. Zo biedt jouw bedrijf een volledige merkbeleving.

Naast een topsysteem in e-commerce is Magento ook een ster in online marketing. Dankzij krachtige Search Engine Optimization is je webwinkel beter vindbaar en sta je sneller hoger op Google – ongelooflijk belangrijk voor elke webshop.

Zanemoon houdt van Magento:

  • Wereldwijd gebruikt én geliefd
  • Uitgebreide online documentatie voor betere ontwikkeling

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ:

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de Magento developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de Magento developer aansturen?

De medewerker, Magento developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de Magento developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de Magento-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Magento-deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de Magento-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een Magento developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.