Vandaag nog de beste PHP developers inhuren?

Aan het vissen naar de hoogste kwaliteit PHP developers, maar nog steeds niet beet? Bij Zanemoon nemen we vandaag nog de eerste stap voor een maatwerk oplossing met onze programmeurs op afstand. Universitair geschoold talent van elk niveau (junior, medior, senior) staat klaar om vanuit Oekraïne, Servië en Roemenië voor je aan de slag te gaan.

Klaar om de kracht van PHP te ontgrendelen? Zanemoon doet het voor je.

  • We gaan snel aan de slag
  • Eerlijke prijzen, geweldige resultaten
  • Al vanaf één PHP developer mogelijk
PHP €25 - €50 Prijs per uur
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur

Ontdek ons uurtarief voor het inhuren van PHP developers

Geen hoofdprijs betalen, maar ‘m wel winnen? Huur bij Zanemoon PHP developers op afstand en verzeker jezelf van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarbij kun je hieronder direct ontdekken wat onze klanten jaarlijks gemiddeld besparen met een prijsindicatie op maat.

Direct onze gemiddelde kosten zien? Vul de prijscalculator in.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Simpel, snel en onmetelijk krachtig

PHP is ongelooflijk. Ongrijpbaar, zelfs. Deze programmeertaal is simpel en snel te leren en tegelijkertijd onmetelijk complex en krachtig. PHP wordt door miljoenen websites gebruikt, maar om het in één zin uit te leggen…? Het belangrijkste aspect van PHP kunnen we wel in één woord vangen: veelzijdig.

Want PHP kan gebruikt worden voor talloze uiteenlopende taken. Van het verwerken van data en het aanspreken van databases, tot het bewerken van bestanden en het aandrijven van volledige applicaties. Niet voor niets is PHP een van de basiselementen van ‘s werelds grootste platformen.

De mascotte van PHP is een olifant – waarom? Simpel: the elePHPant is the strongest.

Bij Zanemoon houden we van PHP. Deze programmeertaal is namelijk:

  • Schaalbaar en flexibel
  • Open source
  • Snel en dynamisch inzetbaar
  • Wereldwijd in gebruik

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een PHP-deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de PHP-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Kan ik een PHP developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contracttermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.

Heb ik invloed bij het selecteren van de PHP developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de PHP developer aansturen?

De medewerker, PHP developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de PHP developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kunt dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de PHP-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een fruitmand op. Er worden in vele gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.