Gedreven Python ontwikkelaars inhuren doe je bij Zanemoon

Wil je Python ontwikkelaars inhuren die elke klus klaren die ze krijgen? Ontdek het talent op afstand van Zanemoon; universitair geschoolde programmeurs die taak na taak na taak voor je afronden. Zo worden projecten die niet afkomen voltooid verleden tijd, dankzij Python developers die vanuit Oekraïne, Servië en Roemenië voor je klaar staan. Ontdek de toekomst van development werk, met de programmeurs van Zanemoon.

Python €25 - €50 Prijs per uur
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur

De kosten van Python ontwikkelaars inhuren

Onze kwaliteit is van wereldklasse, maar we blijven betaalbaar. We schakelen ons talent op afstand in om jouw volgende project on time en on budget klaar te krijgen. Benieuwd wat de kosten hiervoor zijn? Vul de calculator in voor de gemiddelde kosten die onze klanten maken.

Direct een prijsindicatie op maat? Vul onze simpele rekenmodule in.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Python en de kracht van eenvoud

De kracht van Python is eenvoud, dat is makkelijk zeggen. Had dit in Python gestaan, dan was het ook makkelijk lezen. Python staat namelijk bekend als een high-level language, wat betekent dat de programmeertaal is gemaakt om ook begrijpbaar te zijn voor mensen als jij en ik.

Met hetzelfde gemak gebruiken computers deze taal echter om waanzinnige taken voor elkaar te krijgen. Python wordt niet alleen gebruikt door gigantische bedrijven, maar wordt ook toegepast in baanbrekend onderzoek naar bijvoorbeeld machine learning en AI.

Voor onze opdrachtgevers is Python aantrekkelijk omdat het veelzijdig, veelvoorkomend en uitstekend schaalbaar is. Daarnaast houdt de eenvoud Python simpel, en dus snel te programmeren.

Wij houden van Python:

  • Krachtig en flexibel
  • Schaalbaar; start simpel, denk groots
  • Wereldwijd populair
  • Gebruikt door een grote community

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ:

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de Python developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de Python developer aansturen?

De medewerker, Python developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de Python developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de Python-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Python-deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de Python-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een Python developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.