Wil je een Ruby developer inhuren? Regel het via Zanemoon

Weet je dat je voor je volgende project een Ruby developer moet inhuren, maar ben je er onzeker van wat er eigenlijk echt moet gebeuren? Bij Zanemoon hebben we niet alleen het allerbeste talent op afstand; onze Nederlandse projectmanagers helpen je op weg om de juiste mensen te vinden. We hebben voor vele soorten programmeertalen ervaren developers in huis, ook voor Ruby en het bijbehorende Ruby on Rails.

  • Al vanaf één Ruby programmeur
  • We gaan vandaag nog voor je aan de slag
  • We spreken alle programmeertalen (die je nodig hebt)
Full-stack €25 - €55 Prijs per uur
Ruby on Rails €35 - €60 Prijs per uur

Uurtarief voor het inhuren van een Ruby developer?

Je wil naast de beste programmeur in je team ook weten welke kosten daar aan verbonden zijn. Ook daarmee helpen we je direct verder. Met onze prijscalculator krijg je een indicatie van de gemiddelde kosten die onze klanten investen voor een specialist op afstand.

Gebruik de calculator hieronder en ontdek direct de kosten voor een Ruby developer.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Intuïtief programmeren met Ruby

Werken met Ruby is als praten met een oude vriend: Ruby begrijpt jou en jij begrijpt Ruby. En net als bij goede grappen tussen vrienden onthoudt Ruby ook altijd wat écht belangrijk is. Hierdoor zijn essentiële stukken code simpel opnieuw te gebruiken. Het is dan ook niet vreemd dat Ruby geliefd is bij veel developers: dit is een relatie waar je van blijft genieten.

Ruby wordt vooral gebruikt om dynamische webapplicaties te maken. Als we werken met Ruby doen we dat meestal met het krachtige Ruby on Rails-framework.

Zanemoon houdt van Ruby:

  • Intuïtief programmeren
  • Open source
  • Expressief
  • Flexibel

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ:

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de Ruby developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de Ruby developer aansturen?

De medewerker, Ruby developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de Ruby developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de Ruby-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Ruby-deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de Ruby-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een Ruby developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.