Een UX developer inhuren voor jouw volgende project

Wat je volgende project ook wordt, een UX developer inhuren raden we bij Zanemoon altijd aan. Onze universitair geschoolde specialisten helpen elk project naar een hoger niveau, want een UX expert helpt je om alle processen binnen je app, website of dashboard te verbeteren. En ook als je snel een specialist nodig hebt staan we bij Zanemoon voor je klaar.

  • We gaan direct voor je aan de slag
  • UX specialisten helpen met elk soort project
  • Verbeteren de kwaliteit van je product aanzienlijk

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

UX design en het ontwerp van alles

Alles is ooit door iemand ontworpen. Fashion designers ontwerpen onze kleren, product designers onze slimme speeltjes en UX-designers ontwerpen jouw user experience op het internet. Als programmeertalen zich bezighouden met het 'wat’ van een website, dan gaat UX om de ‘hoe’. Hoe functioneert deze pagina? En hoe reageert die knop?

Net als goede ontwerpers in ieder ander domein, zorgen de beste UX-designers ervoor dat je niet eens doorhebt dat zij urenlang hebben nagedacht over zelfs de kleinste handelingen op een website. Goede user experience zie je niet: die voel je.

UX verandert mee met elk project, proces en product. Het evolueert naargelang de wensen en eisen van gebruikers veranderen, en het is daarom ook nooit klaar.

Wij houden van UX, want:

  • Wat beter werkt wordt meer gebruikt;
  • Gebruiksvriendelijkheid is bij ieder project prioriteit;
  • Wij nemen geen genoegen nemen met ‘goed’, maar streven naar ‘uitzonderlijk’.

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.

FAQ:

Vanuit welke locatie zal mijn development team werken?

Vanuit onze kantoren in Oekraïne, Servië en Roemenië: Chernivtsi, Uzhorod, Lviv, Novi Sad of Cluj-Napoca.

Heb ik invloed bij het selecteren van de UX/UI developer?

Uiteraard! In het gehele proces van aanname tot onboarding zijn jullie in de lead. Tijdens het interview, wervings- en selectie gesprek bepalen jullie de vervolgstappen – of het nu gaat om één of een heel team van tien developers.

Kan ik zelf de UX/UI developer aansturen?

De medewerker, UX/UI developer, die jullie aannemen staat onder leiding en toezicht van jullie als bedrijf. Of jullie agile scrum of waterfall werken, dat maakt niet uit. Hij of zij staat volledig dedicated opgesteld en in dienst (op afstand) van jullie als opdrachtgever.

Ik weet nog niet precies wat de UX/UI developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen dit uit te werken?

Wij kunnen gezamenlijk een plan opmaken. Hiervoor stellen wij dan een projectmanager aan. Je kan dus het gehele proces ook bij ons uitbesteden.

Wat gebeurt er als de UX/UI-ontwikkelaar ziek wordt?

Wij zorgen goed voor ons personeel en hopen dat de medewerker snel weer hersteld. Wij zullen de medewerker zijn loon doorbetalen en sturen een gezonde fruitmand op. Er worden in de meeste gevallen geen kosten doorgerekend aan de opdrachtgever.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een UX/UI-deskundige?

Tijdens het aannemen en onboarden van de UX/UI-deskundige hebben wij de kandidaat uitvoerig gesproken over zijn/haar hard skills en soft skills. Daarnaast nemen wij ook een testcase of technische assessment af bij de aanstaande medewerker. Ook de opdrachtgever is vrij om een assessment af te nemen. Na onboarding van de kandidaat borgt onze resourcemanager het proces samen met jou(w team).

Is er een minimaal aantal developers die ik nodig heb om een team samen te kunnen stellen?

Er is geen minimum aan verbonden. Of je start met één developer en breidt het team langzaam uit. Soms is het raadzaam om direct met twee developers te starten, zo hoef je tijdens de onboarding alles maar één keer uit te leggen. Wij werken trouwens op fulltime en/of parttime basis.

Zit er een wachttijd op het inhuren van een developer?

Na inventarisatie van de behoeftes geven wij aan wat de doorlooptijd gaat zijn van de werving. Dat kan 1 week, 2 weken of 2 maanden zijn. Altijd houden we je op de hoogte van de ontwikkeling in werving van de juiste kandidaat. Dus, het kan vlot lopen.

Wat heb ik nodig om mijn development team aan te sturen?

 Één aanspreekpunt in Nederland en in het land van nearshoring
 CTO onsite
 Research- en HR-manager op afstand
 Goede inrichting van jouw communicatie
 Duidelijke documentatie van de business naar tech
 Dosis humor

Kan ik een UX/UI developer inhuren zonder dat er sprake is voor een contractstermijn?

Wij hanteren een contractstermijn van minimaal twee maanden.