Ontdek de kracht van software development

We ondernemen in een tijd van ongekende mogelijkheden. De wereld wordt alsmaar kleiner, afzetmarkten blijven groeien en via internet bereik je iedereen, overal. De drijvende kracht achter deze voortgang zijn ijzersterke development teams voor de ontwikkeling van applicaties, platforms en websites. Het zijn de sleutels tot de overvloed aan kansen die voor het oprapen liggen, alleen...

Wat als je huidige IT-afdeling het allemaal niet meer bijhoudt, de to-do’s je tot aan de lippen staan en allerlei bedrijfsprocessen volledig op slot zitten? Tegelijkertijd is software development helaas kostbaar en zijn technische experts in Nederland niet meer te vinden.

Je hebt een vraag en wil een antwoord, die vind je hier. Met meer dan 75+ (senior) developers in onder meer HTML, Drupal Javascript en meer, is er niks wat onze developers niet kunnen. Ontdek de diensten waarmee we jouw bedrijf verder helpen.

kennismaken      kosten berekenen

Geen tijd te verliezen, alles te winnen

Daarom werken we bij Zanemoon met internationale experts. We halen ze digitaal dichtbij en zetten hen in voor jouw software development.

Met Zanemoon voeg je een volledig team topspecialisten aan je bedrijf toe, zonder alle uitdagingen van een traditioneel team. Wij nemen al je software development uit handen, regelen je projecten van begin tot eind en zorgen naderhand ook voor uitstekende support.

Om te zorgen dat we de beste kwaliteit blijven leveren werken wij alleen met professioneel opgeleide experts, die we ook twee keer in de week Engelse les geven zodat hun communicatievaardigheden constant blijven verbeteren.

Wat is software development?

Software development in ‘t kort uitleggen is een uitdaging – het is een veelomvattende term, en de digitale wereld verandert continu – maar wij gaan nooit een uitdaging uit de weg. Over software development kun je eigenlijk hetzelfde zeggen: software developers werken elke dag om voor digitale problemen een oplossing te vinden en laten zich niet uit het veld slaan door tegenslagen. In de vorige eeuw kon een computer net iets meer dan een telraam. Tegenwoordig kan geen mens een computer nog bijbenen. De ontwikkeling gaat steeds sneller en heeft de afslag richting mobiel en appontwikkeling allang genomen.  

Die gigantische sprongen zijn allemaal ontwikkeld door software developers, in de vele soorten en maten waarin ze komen. Aan de voorkant van een website vinden we front-end developers: zij zorgen dat alles waar een gebruiker mee in aanraking komt, ook echt werkt. Verdwijnen we vervolgens achter de schermen, richting de servers, dan komen we in het territorium van back-end developers. In speciale computertalen, zoals PHP, Javascript of Python, zetten zij computers aan tot de meest wonderbaarlijke dingen.

Als jij ook voor jouw bedrijf wonderbaarlijke zaken mogelijk wil maken, dan heeft Zanemoon voor jou toegang tot een internationaal netwerk van de beste developers. Nou denk je misschien dat jouw ideeën net zo moeilijk uit te leggen zijn als software development, maar wij gaan nooit een uitdaging uit de weg.

Als je software development snel en voordelig geregeld wil hebben, staan wij bij Zanemoon voor je klaar.

Regel software development via Zanemoon

Via Zanemoon heb jij toegang tot de beste IT’ers op afstand, en dankzij onze bewezen projectmethodieken weten we zelfs met remote work uitzonderlijke resultaten te behalen. Jouw software development regelen via Zanemoon heeft dan ook veel voordelen: zo is het kostenbesparend, efficiënt en ongekend flexibel.

Met Zanemoon bespaar je tot wel 60% op je kosten voor software development. Met onze experts in jouw team heb je het talent namelijk wel in huis, maar niet in dienst. Dit betekent dat jij alleen betaalt voor gewerkte uren. Wij zorgen voor de rest, zoals werkplekken en work stations voor onze experts. Verder zit de besparing natuurlijk ook in de lagere loonkosten, die gangbaar zijn in de thuislanden van onze experts.

Software support; vergeet wat je moet onderhouden

Het perfecte software systeem bestaat niet – het kan altijd beter en natuurlijk gaat er ook wel eens wat mis. Aangezien je jezelf niet zozeer af hoeft te vragen of, maar eerder wannéér je support nodig hebt, kun je dus maar beter zorgen dat het beste supportteam aan jouw zijde staat. Voor zowel software onderhoud als software refactoring schiet ons team te hulp.

Het internationale team van Zanemoon staat elke dag voor je klaar en werkt snel en efficiënt aan de oplossingen om alles weer in orde te maken.

Waarom software development via Zanemoon?

Heb je wel de ideeën, maar niet de mankracht om ze te realiseren? Dan kun je kiezen voor de nearshoring van je software development via Zanemoon. In deze tijd van grote tekorten aan Nederlands talent bieden wij internationale topdevelopers, die jou helpen om stilstand te voorkomen en om te blijven innoveren met je bedrijf.

Voor bestaande bedrijven wiens IT-teams de huidige werkdruk niet meer aankunnen zijn onze diensten een lifesaver – dankzij ons toptalent kunnen zij vooruitgang blijven boeken en blijven groeien. Maar wat als je software development op afstand inzet als kickstarter? Laat jouw baanbrekende idee op korte termijn ontwikkelen door de beste software developers, zelfs als je bedrijf nog geen ruimte heeft voor een vast IT-team.

Samen met Zanemoon groei je verder.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Heb je al een bestaande software? Of heb je behoefte aan een strategische sessie?

Antoin Bakelaar

Founding Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Zanemoon is in korte tijde uitgegroeid tot een middelgroot software ontwikkel bedrijf gespecialiseerd in complexe applicaties en software platforms.

Met een internationaal team van circa 50 medewerkers werken we dagelijks met plezier aan de software die onze klanten succesvol maakt. 

Wij zijn nieuwsgierig naar uw organisatie en helpen je graag om jouw software te ontwikkelen en te onderhouden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.