Geef development uit handen, behoud de controle

Nu je op zoek bent naar slimme oplossingen om jouw team uit te breiden snap je de voordelen van staff augmentation: lagere kosten, een ‘eigen’ team zonder alle rompslomp, de vrijheid om snel bij te schalen en toch…is dit wel de juiste keuze? We hebben het hier wel over jouw bedrijf, jouw ideeën en jouw toekomst – dat geef je niet zomaar uit handen.

Juist daarom gaan we bij Zanemoon een stap verder. We werken samen om de beste oplossing te vinden en blijven betrokken bij het hele proces. We ontdekken wat jouw bedrijf nodig heeft, vinden het beste development team voor de taken en schalen bij precies wanneer het nodig is.

 

Het beste remote team, dichtbij

Het development team van Zanemoon:

 Is volledig universitair geschoold
 Volgt maandelijks postacademische opleidingen
 Kent 12+ programmeertalen
 Werkt samen in wisselend teamverband
 Wordt aangestuurd door doorgewinterde teamleiders

Dat betekent dat jij - met een dev team van Zanemoon - het best mogelijke team achter je hebt staan, ook al werken ze remote. Met talen zoals HTML, Javascript en velen anderen onder de gordel staan ze voor elke uitdaging paraat. Onze digitale denkers en doeners staan aan de front-end, de back-end en in de gehele stack voor je klaar om de software te ontwikkelen die jij nodig hebt om verder te komen.

Verkort de doorlooptijd en verlaag je kosten

Er komt een tijd dat men een goed-geöliede machine zal vergelijken met het team van Zanemoon. Want bovenop de beste software developers, krijg je bij Zanemoon beschikking over getalenteerde teamleiders die weten hoe je digitale projecten start én finisht – on time en on budget.

Onze teamleiders zijn jouw contactpersoon en de snelste schakel om het werk gedaan te krijgen.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

 

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.