Onderneem de volgende stap met nearshoring

De tijd dat je in Nederland je hand opstak en er drie hoog gekwalificeerde software developers aan bleven hangen is voorbij. Dat terwijl er voor ijzersterke software nog altijd een overvloed aan kansen ligt, maar wat zijn de mogelijkheden? Eén van de opties is nearshoring.

Want waarom zou je kansen links laten liggen, wanneer je als ondernemer vooruit wil blijven bewegen? Je zoekt naar manieren om doelen te blijven halen en tegelijkertijd structureel kosten te verlagen en productiviteit te verhogen.

Zanemoon helpt je op weg met nearshoring: de beste IT-specialisten op afstand brengen wij dichtbij met onze bewezen projectmethodes. Onze specialisten worden jouw team, en dat tegen lagere kosten met dezelfde of betere resultaten.

Hoe kom ik verder met nearshoring?

Je hebt wel de ideeën, dromen en doelen, maar niet het personeel om het allemaal in de praktijk te brengen. Of misschien is je huidige IT-team opgebrand, uitgeblust en komt je organisatie mankracht tekort. Tegen welke uitdaging je ook aanloopt: als je op zoekt bent naar de beste mensen voor de scherpste prijs dan kom je uit bij nearshoring.

Met onze nearshore software development helpt Zanemoon jouw projecten van de grond, dankzij hooggeschoolde specialisten uit een dichtbij gelegen land met lagere lonen. In tegenstelling tot offshoring, waarbij werk wordt uitbesteed aan mensen in verre oorden, blijven wij met nearshoring dichtbij huis.

Nearshoring via Zanemoon helpt je verder door gespecialiseerde software developers tot je beschikking te stellen, van één ontwikkelaar tot een volledig team. Om te zorgen voor de beste resultaten stuur je het team zelf aan, ook al blijven wij betrokken. Onze CTO werkt mee om kwaliteit te bewaken en wanneer dat gewenst is, staan ook onze project-, quality assurance- en delivery managers voor je klaar. Dus of je nu zelf van week tot week de regie wil houden, of simpelweg jouw idee van A naar Z wil zien gaan – nearshoring biedt de oplossing.

Waarom zou je voor nearshoring kiezen?

Bij Zanemoon vragen we liever ‘waarom zou je niet voor nearshoring kiezen?’. Al zijn wij natuurlijk bevooroordeeld, want wij kennen de pluspunten die het biedt. Maar hoe zou jouw bedrijf kunnen profiteren van onze specialisten?

In de meeste gevallen wordt nearshoring ingezet om personeelstekort op te vangen. Door het gebrek aan Nederlandse software developers ontstaan er in veel teams tekorten, terwijl het werk er nog in overvloed is. Toch is dit niet de tijd om bij de pakken neer te zitten: dan loop je kansen en omzet mis en stagneert de groei van je bedrijf.

Met onze specialisten vullen we niet alleen elk team moeiteloos aan, maar we bieden ook een prijs-kwaliteitsverhouding die met Nederlandse experts niet te behalen valt.

Professionele software specialisten op afstand, nu dichtbij

Om jou snel van dienst te zijn hebben we bij Zanemoon een team van circa vijftig softwarespecialisten, die allemaal professioneel zijn opgeleid. Om onze mensen moeiteloos onderdeel van jouw team te maken krijgen ze wekelijks Engelse les, zodat jullie communicatie blijft verbeteren. De werkethiek in onze internationale teams is vergelijkbaar met die in Nederland, daardoor verloopt samenwerken altijd efficiënt.

Met nearshoring brengen we onze internationale experts digitaal dichterbij. Zo kan jij gebruik maken van hun talent, kennis en kunde voor jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

De voordelen van nearshoring

Nearshoring is voor slimme ondernemers die denken in oplossingen in plaats van problemen; die altijd en overal mogelijkheden zien. Het huidige tekort aan software developers op de Nederlandse markt blijkt met nearshoring geen belemmering, maar juist een kans.

Een groot voordeel van nearshoring is namelijk de kostenbesparing, die kan oplopen tot 60% per development team. Ook maakt nearshoring mogelijk wat met Nederlands talent onmogelijk leek: dankzij Codifire heb je ineens weer beschikking over tech & IT-teams die de hoge kwaliteit leveren die jij gewend bent. En die teams staan direct tot jouw beschikking.

Antoin Bakelaar

Founding Director

“Wij ontwikkelen software die je helpt om te groeien!”

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 100 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar (maatwerk) software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.