Vergeet wat je moet onderhouden

Jij hebt betere dingen te doen dan onthouden wat er nog gedaan moet worden aan je bestaande systemen. Daarnaast hebben je investeringen een betere bestemming dan een team Nederlandse IT’ers om te onderhouden. Met een grow-as-you-go development team heb je precies de developers in huis voor onderhoud, terwijl jij verder groeit.

'Software onderhoud is saai'

Je bent niet de enige ondernemer die geen omkijken wil naar onderhoud. Daarom regelen we het bij Zanemoon voor je, zonder dat je allemaal vragen krijgt of moet stellen. We hebben vier soorten onderhoud: correctief, preventief, adaptief en perfectief.

verschillende onderhoudsvormen

 

Software-support

Er kan wel eens iets fout gaan. Waarom dat altijd op ‘t vervelendste moment gebeurt, weten we niet. Wat we wel weten is dat ons support-team altijd voor je klaar staat om problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Zo duren die vervelende momenten nooit lang en kun jij weer verder.

Voor wereldklasse support kun je contact opnemen via …

085 - 06 06 840

Dit is Zanemoon voor software-onderhoud:

50+ remote software engineers, dichtbij

Vanuit het oosten van Europa bouwen onze ervaren engineers aan jouw next big thing. Ontdek zelf hoe de snelle samenwerking met het Zanemoon team werkt.

Productietechnieken, professionele resultaten

Ga sneller van opdracht naar oplevering met onze software factory approach. We richten onze processen zo in dat we sneller produceren.

Onze focus ligt op Quality Assurance

Door continu controle te houden op het proces garanderen we dat ‘klaar’ ook echt klaar is. We leveren onze producten op, precies zoals je ons gevraagd hebt.

Sneller, dankzij 100+ standaard componenten

We ontwikkelen jouw maatwerk software sneller (en goedkoper) dankzij onze bibliotheek met 100+ standaard softwarecomponenten ('building blocks').

Hoge kwaliteit, (en dus) weinig onderhoud

Je bent op zoek naar een oplossing, niet naar extra problemen. Onze software werkt en heeft weinig onderhoud nodig. Dat scheelt kosten én kopzorgen.

Sterke software én relaties

Door de kwaliteit die we leveren hebben we een lange lijst tevreden klanten met wie we langdurige relaties hebben opgebouwd, daar zijn we trots op.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.