Software op maat is onze standaard

Als standaard software voldoende voor je was, had je nooit de diensten van Zanemoon uitgepluist op zoek naar oplossingen. Dan zat je nu met je neus in Excel, of doolde je rond in het oerwoud aan WordPress-plugins. Niet dat er iets mis is met standaard software, behalve...dat er zoveel mist.

Jij bent op zoek naar meer, sneller, beter. Gelukkig is software op maat onze standaard.

Standaard software laten aanpassen?

Het kan maar zo dat het standaard softwarepakket dat jij gebruikt bijna perfect is. Ook voor de laatste stap voor het perfecte pakket kun je Zanemoon inschakelen. We bouwen de software uit zonder te sleutelen aan wat nu al voor je werkt. 

Maatwerk, makkelijk

Maatwerk, zonder ‘t prijskaartje.
Wacht! Je leest dit en denkt: ‘Leuk, maar maatwerk – dat is mij te kostbaar.’ Voordat je verder klikt, geef ons een moment.

Want, zie je: wij leveren maatwerk, geen maatpak. Onze uiteindelijke oplossing is misschien precies op maat gemaakt, maar door gebruik te maken van onze uitgebreide bibliotheek aan standaard (heb je dat woord weer) softwarecomponenten leveren we onze software op maat voor lage prijzen. 

Maatwerk, zonder ‘t pas en meetwerk.
Dankzij diezelfde bibliotheek softwarecomponenten en de snelle samenwerking van onze development teams ontwikkelen we jouw software op maat ook nog eens op tijd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over planningen en processen. 

Zanemoon voor software op maat

50+ remote software engineers, dichtbij

Vanuit het oosten van Europa bouwen onze ervaren engineers aan jouw next big thing. Ontdek zelf hoe de snelle samenwerking met het Zanemoon team werkt.

Productietechnieken, professionele resultaten

Ga sneller van opdracht naar oplevering met onze software factory approach. We richten onze processen zo in dat we sneller produceren.

Onze focus ligt op Quality Assurance

Door continu controle te houden op het proces garanderen we dat ‘klaar’ ook echt klaar is. We leveren onze producten op, precies zoals je ons gevraagd hebt.

Sneller, dankzij 100+ standaard componenten

We ontwikkelen jouw maatwerk software sneller (en goedkoper) dankzij onze bibliotheek met 100+ standaard softwarecomponenten ('building blocks').

Hoge kwaliteit, (en dus) weinig onderhoud

Je bent op zoek naar een oplossing, niet naar extra problemen. Onze software werkt en heeft weinig onderhoud nodig. Dat scheelt kosten én kopzorgen.

Sterke software én relaties

Door de kwaliteit die we leveren hebben we een lange lijst tevreden klanten met wie we langdurige relaties hebben opgebouwd, daar zijn we trots op.

Kosten berekenen

Stap 1
Stap 2
Jouw prijs

Kies de developers die je nodig hebt

Developer toevoegen

Gebruik deze calculator om de kosten van een team aan lokale developers te vergelijken met de kosten van een toegewijd team van developers van Zanemoon. Na het invullen, krijg je van ons een besparingsoverzicht in je mailbox.

Jouw besparing per jaar is:

0

 Wil je direct iemand van ons spreken? 

Bel 085 - 06 06 840

Charlotte Koning

Chief Executive Officer

"Jouw ideeën van morgen vandaag al mogelijk maken?"

Het team van Zanemoon trekt pas een korte tijd met elkaar op, maar is ondertussen al uitgegroeid tot een internationaal team van meer dan 50 gepassioneerde mensen. We bouwen samen aan jouw succes met de ontwikkeling van complexe apps, software platforms en een all-in-one aanpak voor development.

Wanneer je serieus op zoek bent om verder te groeien en daar maatwerk software voor nodig hebt, dan maken we graag kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontdekken graag of we jouw kansen kunnen ontwikkelen.